OM OS


Klinikken ejes og drives af speciallæge i Almen Medicin Kristian Gottliebsen.


Vi bestræber os på at være en let tilgængelig almen praksis for alle københavnere. Vi ønsker at du som patient oplever en genuin interesse for dit helbred, en god tilgængelighed og en bred medicinsk ekspertise i behagelige fysiske rammer.


Vi kan tilbyde en høj grad af online selvbetjening og vil gerne være din naturlige primære sundhedspartner.


Vi vil dermed gerne gøre en ekstra indsats for at forebygge sygdom og have fokus på din sundhed i en bred forstand.


Velkommen hos os.THE TEAM

Kristian Gottliebsen

Speciallæge i Almen Medicin, Ejer, Leder, Medicinsk ansvarlig og Supervisor

Kristian Gottliebsen er uddannet læge fra Københavns Universitet 2013 og speciallæge i Almen Medicin 2020. Han har arbejdet i både Danmark, Norge og Sverige inden for en række specialer. Han har desuden erfaring fra akutmedicin og som kommuneoverlæge i Norge. Kristian har også tidligere drevet almen praksis i Vallensbæk Strand.

Birgitte

Lægesekretær.


Birgitte blev i 2018 uddannet som lægesekretær i Rosenklinik ved læge Dorthe Kræmer. Der har hun været en meget værdsat medarbejder. Birgitte Krydsede Atlanten i sit sabbatår 2022-2023 hvorefter hun gentiltrådte i klinikken ved læge Kristian Gottliebsen. Birgitte er desuden singer-songwriter og elsker at danse tango.

Henrik Nistrup

Læge

Henrik er uddannet læge fra Københavns Universitet i 1982.

Henrik har en medicinsk baggrund fra en række medicinske og kirurgiske specialer og har i en årrække været tilknyttet Novo Nordisk og AstraZeneca i forskellige lande.

De sidste fem år har han fungeret som kommunelæge vikar på Færøerne og siden 2022 som lægevikar på Rosenklinik.

Rikke Onø Lønberg

Jordemoder, laborant og lægeassistent 

Rikke er uddannet fra jordemoderskolen i København i 2015. Hun har siden arbejdet på føde- og barselsafdelinger i Danmark og i Norge, samt som selvstændig jordemoder. Rikke har arbejdet i almen praksis siden 2018 og har bred erfaring indenfor dette felt. Rikke varetager forskellige opgaver i klinikken; graviditets- og børneundersøgelser, gynækologi, kroniker kontroller, vaccinationer mm.
Når hun ikke er på job, bruger hun tid på sin familie og træning, i sin have samt på og i havet, året rundt.

unsplash