OM OS


Klinikken ejes og drives af speciallæge i Almen Medicin Kristian Gottliebsen.


Vi bestræber os på at være en let tilgængelig almen praksis for alle københavnere. Vi ønsker at du som patient oplever en genuin interesse for dit helbred, en god tilgængelighed og en bred medicinsk ekspertise i behagelige fysiske rammer.


Vi kan tilbyde en høj grad af online selvbetjening og vil gerne være din naturlige primære sundhedspartner.


Vi vil dermed gerne gøre en ekstra indsats for at forebygge sygdom og have fokus på din sundhed i en bred forstand.


Velkommen hos os.THE TEAM

Kristian Gottliebsen

Speciallæge i Almen Medicin, Ejer, Leder, Medicinsk ansvarlig og Supervisor

Kristian Gottliebsen er uddannet læge fra Københavns Universitet 2013 og speciallæge i Almen Medicin 2020. Han har arbejdet i både Danmark, Norge og Sverige inden for en række specialer. Han har desuden erfaring fra akutmedicin og som kommuneoverlæge i Norge. Kristian har også tidligere drevet almen praksis i Vallensbæk Strand.

Birgitte

Lægesekretær.


Birgitte blev i 2018 uddannet som lægesekretær i Rosenklinik ved læge Dorthe Kræmer. Der hun har været en meget værdsat medarbejder. Birgitte havde et sabbatår 2022-2023 hvorefter hun gentiltrådte i klinikken ved læge Kristian Gottliebsen.

Henrik Nistrup

Læge

Henrik er uddannet læge fra Københavns Universitet i 1982.

Henrik har en medicinsk baggrund fra en række medicinske og kirurgiske specialer og har i en årrække været tilknyttet Novo Nordisk og AstraZeneca i forskellige lande.

De sidste fem år har han fungeret som kommunelæge vikar på Færøerne og siden 2022 som lægevikar på Rosenklinik.

Michelle Sand


Klinikassistent og Lægestuderende

Michelle Sand er lægestuderende på Københavns Universitet (11. semester) og bliver færdig som læge juni 2024. Hun har flere års erfaring med klinisk arbejde, herunder arbejde i almen praksis som lægevikar i Jylland. Michelle har været i Rosenklinik siden august 2022, hvor hun har varetaget rollen som lægesekretær samt haft sygeplejerske- og lægekonsultationer. Efter studiet planlægger hun at specialisere sig inden for almen medicin.

Anne Sophie Broholt Jensen

Klinikassistent og Lægestuderende

Anne Sophie B. Jensen er medicinstuderende på 10. semester. Sideløbende med sit studie har hun arbejdet som sygeplejevikar bl.a. med fast tilknytning til mavetarmkirurgisk afdeling på Rigshospitalet. Hun har siden 2020 været en del af “Peptidgruppen" på Afdeling for Klinisk Biokemi på samme hospital, hvor hun desuden har været forskningsårsstuderende. Anne Sophie er forud for lægestudiet uddannet som klassisk musiker.

Freya Kretzschmar


Klinikassistent og Lægestuderende

Freya har færdiggjort sin bachelor i medicin i 2023 og er nu i gang med kandidaten Københavns Universitet. Tidligere har hun arbejdet inden for ortopædkirurgisk regi som stud. med. og er i den forbindelse blevet oplært som fitness instruktør med henblik på genoptræning. Hun har netop færdiggjort et forskningsemester som forskningsassistent på neurologisk afdeling BBH med fokus på Parkinsons sygdom. Freya har arbejdet i Rosenklinik siden sommer 2022 og glæder sig til mange flere somre her.

unsplash